vineri, 25 iunie 2010

Ploua in 19 Iunie 2010.

...da...ploua... Ploua cand a trebuit sa-l vad. Ploua torential.Imbracasem o rochita de vara, alba.M-am gandit...este prea mult?Ma bucuram ca ploua pt ca in acest fel m-am acoperit,mi-am tras in fuga(aproape pe negandite) un sacou la fel de alb si am iesit.Portile s-au deschis, masina a intrat.Nu il vazusem niciodata...fusesem abordata de EL din neant...in urma cu 10luni.Vorbeam serile pana tarziu...A reusit sa-mi schimbe programul...sa ma faca sa-mi doresc sa-l ascult. Si l-am ascultat...Din acel moment am stiut ca trebuie sa construiesc un ZID. Eu o femeie cu un copil...divortata...el un COPIL caruia viata i-a oferit TOT. Auzisem ca te poti indragosti doar ascultand pe cineva...dar nu am crezut ca mi se poate intampla mie.Construind zidul nu am lasat sa se vada nimic.NIMIC ...prin care sa se vada ca ma indragostesc.Dar mi-a trecut...constienta fiind de situatia mea actuala.Si totusi in urma cu o luna...el mi-a declarat ca se indragostise de mine.A facut primul pas.Ne-am dat o ora(60minute) in care sa ne spunem trairile..sentimentele.Da...se indragostise de un zid prin care si-ar fi dorit sa creeze fisuri prin care sa poata strabate.I-am marturisit ca acelasi lucru mi s-a intamplat...ca ma indragostisem incetul cu incetul dar ca ...statutul meu mi-a infranat evolutia in atitudinea mea. Si...l-am vazut. ...19 Iunie a fost o zi in care mi-am spus ca trebuie sa il vad.Probabil ca toata viata as fi regretat daca nu mi-as fi dat aceasta sansa...si am facut-o. L-am admirat...am povestit cateva ore bune... el insistand sa darame zidul.Am vorbit despre orice...mai putin despre mine.Nici acum nu stie despre viata mea...despre trecutul meu.Si nu va sti...pentru ca nu il voi mai revedea...si asta pt ca aluatul din care sunt facuta, ma face sa ma analizez drastic.Sa cred ca din paharul problemelor mele...nu pot lasa pe altcineva sa bea... Imi va fi dor de el.

3 comentarii:

  1. Sau poti doar sa iti oferi o sansa, fara sa mai privesti inapoi! Nu e bine ca el sa stie trecutul tau. Trecutul, daca e trecut, cu siguranta e dureros. Lasa durerea la locul ei... intr-un colt al inimii, ai grija si pazeste-o... n-o lasa sa iti ruineze prezentul sau viitorul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sansa...a sosit...asa cum a sosit el in viata mea.
    Tarziu in noapte...dupa cateva pagini citite din Dragostea e un bonasai... a lui Alice Nastase...mi-am verificat mailul si mesajele.In secunda urmatoare a aparut el...Mi-a marturisit dorinta si sentimentele lui neimpartasite de dupa prima intalnire.Cum a ratacit inca cateva ore prin oras...cu masina...gandindu-se la ce simte si incercand sa gaseasca singur raspunsurile.Am incercat sa ma inderatez de el...sa il fac sa ma simta departe...Sa ascund ce simt.Il voi revedea...si cu siguranta va fi una din cele mai frumoase amintiri.Am avut puterea sa-i spun...cu lacrimi pe obraz...toata povestea mea.Si-a imaginat casnicia...mi-a simtit durerea si temerile.Mi-a respectat retinerile incercand sa ma convinga ca este dispus sa construim ceva impreuna.Va fi un vis implinit...o noapte de vis...o amintire peste ani.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Cris, simt ca am invins lupta cu mine...ma voi abandona lui...fie doar si pentru o noapte.

    RăspundețiȘtergere